Over ons

Over Festijnkaars

Proef de sfeer van de Festijnkaars collectie met bijzondere hoogwaardige kaarsen, unieke woonaccessoires en geschikte producten voor een relatiegeschenken.

Al ruim 20 jaar importeren en leveren wij een actueel assortiment sfeerproducten die geschikt zijn voor kerstpakketten, relatiegeschenken of verkoop in winkels.

Festijnkaars is voortdurend actief met het ontwikkelen van unieke producten. We gaan opzoek naar trends, kiezen aantrekkelijke kleuren en vertalen dit naar verkoopbare artikelen tegen een aantrekkelijke prijs. 

Samengestelde producten

Binnen ons assortiment hebben wij een reeks artikelen samengesteld die als totaalproduct kunnen worden aangeboden. Denk hierbij aan een theelichthouder met theelichten in een organza zakje. Of een kandelaar met een mooie kaars. Zo kun je jouw klanten een sfeervol product aanbieden.

Zit er binnen ons assortiment geen geschikt samengesteld product voor jou? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar geschikte alternatieven.

Wij staan voor je klaar

Festijnkaars is continu opzoek naar de meest unieke sfeerproducten. We kijken graag samen met jou naar nieuwe producten. Ben je opzoek naar een unieke kaars, theelichthouder of totaal iets anders? Met behulp van ons brede netwerk hebben wij (bijna) altijd een passende oplossing voor jouw aanvraag. 

Festijnkaars en MVO

De term duurzaamheid komt steeds vaker voor in onze samenleving, er wordt steeds meer aandacht en geschonken en het wordt voor iedereen steeds belangrijker. Bij Festijnkaars hechten wij ook veel waarde aan duurzame producten.

Wij bieden producten aan die op een duurzame manier gemaakt zijn. Denk hierbij aan herbruikbare materialen zoals gerecycled glas. Daarnaast hebben we ook producten die in een sociale werkplaats gemaakt worden.

Wij zijn continu opzoek naar betaalbare en verantwoorde producten en staan uiteraard ook open voor nieuwe ideëen en suggesties.